Valuta

Categories

Bestsellers  [mer]

Hem ::  Köpinformation

Köpinformation


Integritetspolicy
VÀlkommen till vÄr webbutik. Vi vet att du Àr orolig för din integritet och att respektera vÄra kunder, vi bara publicera denna sekretesspolicy för att informera dig om vilken typ av information vi samlar in och hur den anvÀnds, och hur du kan anvÀnda nÄgra av de uppgifter du lÀmnar till oss .

uppgifter Samla

Vi samlar in personlig information frÄn dig nÀr du frivilligt skickar denna information till vÄr hemsida, kan informationen omfatta: ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kön, födelsedatum och annan betalningsinformation, Àven med webbplatsen cookies.

Information AnvÀnd

För att ge dig bÀttre, kan vi kombinera information som du lÀmnar till oss pÄ nÀtet. Vi anvÀnder denna information för att förbÀttra din shoppingupplevelse. Den information vi samlar gör att vi kan hÄlla dig uppdaterad pÄ vÄra nya produkter, och speciella evenemang. Det hjÀlper oss ocksÄ att förbÀttra vÄra tjÀnster, innehÄll och reklam. Om du inte vill vara pÄ vÄr e-postlista, kan du vÀlja nÀr som helst genom att uppdatera dina instÀllningar. Vi kan ocksÄ anvÀnda informationen för interna ÀndamÄl, sÄsom övervakning, analys av data och forskning för att förbÀttra vÄra produkter, tjÀnster och kundkommunikation.

Information Skydda

All information som du lÀmnat till oss kommer att skyddas, vi kommer aldrig att dela din privata information till nÄgon tredje part person eller organisation.

Tack shopping pÄ vÄr webbshop. Om du har nÄgra frÄgor om vÄr sekretesspolicy, vÀnligen kontakta oss.

Tillbaka