Valuta

Categories

Bestsellers  [mer]

Hem ::  Frakt & Returer

Frakt & Returer


Frakt & Retur
Vi erbjuder snabb leverans till hela world.No försÀljning skatt, bÀst service, VÀlkommen att samla in denna plats och berÀtta för dina vÀnner och familj, lycklig shopping!

Vi Àr fast beslutna att full belÄtenhet. Om du inte Àr nöjd med vÄra produkter, kommer vi att vara glada att acceptera en retur.

OtvÀttade oanvÀnda eller felaktiga produkter som köps frÄn vÄr webbutik kan returneras för Äterbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter mottagandet. Alla objekt returneras till oss mÄste vara i originalskick, dvs. oanvÀnda, otvÀttade, med alla mÀrker fÀst. Annars poster kommer att returneras till dig.

lÀmna tillbaka

Om du inte Àr helt nöjd eller om det finns en skillnad med din bestÀllning, vÀnligen behÄlla all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart genom att skicka en e-post eller i nÀtet. Vi kommer dÄ att ge dig ytterligare instruktioner.

1. Vi tillÄter bara en fullstÀndig Äterbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss.

2. Om den ÄtervÀndande paketet inte innehÄller alla de tillbehör och delar den levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av frÄn det totala produktpriset och kan endast motivera en partiell Äterbetalning.

3. Om du av nÄgon anledning behöver Àndra storlek, fÀrg, eller bidraget under pÄ grund av "skillnad", den kostnaden för leverans kommer att dras av frÄn det totala produktpriset.

utbyten

1. Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller fĂ€rg inom 15 dagar frĂ„n det ursprungliga datumet för leverans av ordern. Kontakta oss med ditt ordernummer och vĂ„r kundtjĂ€nst kommer att hjĂ€lpa dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gĂ„ dina objekt för en Ă„terbetalning (enligt ÅngerrĂ€tt) och placera en ny order pĂ„ den stil du föredrar

2. Du mÄste kontakta oss innan han ÄtervÀnde objekten. Alla objekt skickas tillbaka till oss mÄste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, Àndras eller tvÀttas, med alla mÀrker fÀst. Slitna eller smutsiga föremÄl kommer att ÄterlÀmnas till dig.

3. Vi tÀcker inte fraktkostnader utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för transport och hantering av sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lÀgger till spÄrning och försÀkring nÀr du skickar artiklar till oss för din egen sÀkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försÀndelser. SÀndning och bruksladdningar Àr Äterbetalas.

Tillbaka

Copyright © 2017 emiliadexhav.se. Powered by emiliadexhav.se